Resa!!

Shit vad jag längtar efter att komma ifrån Sverige i minst ett år alltså! Komma bort från alla människor man känner ett tag och bara träffa nya och skapa nya kontakter. Jag har redan bokat in mig på Paris eller så blir det London, ingen aning hehe men det blir innan studenten har jag och två nära kära vänner bestämt i alla fall att dra ifrån Sverige i fyra dagar och bara shoppa och festa loss som tre idioter hahaha Längtar att få komma bort!! woohhoo ska bli awesome! :D Ska ju även till Tyskland (som jag velat åka till sedan -09!) i April med mor och far, äntligen säger jag bara! Mitt favoritband kommer från Tyskland, Tokio Hotel, Helt enkelt det grymmaste bandet ever !! men tar upp Tyskland någon annan mysig dag. På tal om resa så kan jag dela med mig om vilka fem länder jag vill åka till i mitt liv.
1. Australien
2. New York
3. Maldiverna
4. Italien
5. Hawaii

Innan så var USA högst upp på listan men var där i somras, helt otroligt var det, så jävla ball känner man sig när man väl är där. Helt lätt den bästa resan ever! men vill åka dit igen till Miami, New York och Washington DC, hade vart fantastiskt asså! så ska ta och samla in pengar nu, det är dags att göra något med livet känner jag.
Närmare kom vi inte the Hollywood sign tyvärr... Vi var helt döda när vi hade gått såhär långt, vi hade gått i minst två timmar i den här värmen, utan vatten och svinhungriga att jag var så jävla arg i slutändan.! men det var så värt det. Min dröm har alltid varit att få chansen att åka dit och se denna skylten med egna ögon, det var en otrolig känsla (lol det är bara en skylt haha) men ändå den berör på något sätt haha 

Ha en bra natt!